Tavallinen päivä Varsovassa sisältää yleensä osaltani töitä, urheilua ja rentoutumista. En ole taas hetkeen kirjoittanut ihan tavallisesta päivästä, joten ajattelin sen olevan kivaa vaihtelua. Nopeasti katsottuna olen kirjoittanut viimeksi arjestani noin vuosi sitten.

Tavallinen päivä

Tavallinen arkipäivä

Tavallisena arkipäivänä herätyskelloni soi n. 15 minuuttia ennen kuin aloitan työskentelyn ja usein torkutan vielä kerran. Käynnistän tietokoneen ja aloitan aamuni katsomalla sähköpostit läpi. Työpäivän keskeyttää lounastauko, joskus käyn lounastamassa työkavereiden kanssa, toisina päivinä tilaan ruuan kotiin. Käytössäni on pääosin kaksi tilauspalvelua: Uber Eats ja Pyszne. Ensiksi mainittu on useammin hieman hintavampi, mutta seuranta on luotettavampi. Lisäksi molemmissa on hieman eri valikoima. Lounaan jälkeen jatkan työskentelyä.

Työpäivän jälkeen lähden yleensä liikkumaan. Ilmasta riippuen suuntaan joko lenkille tai kuntosalille. Yritän nauttia valoisista ja lämpöisistä päivistä mahdollisimman pitkään ja olenkin koittanut etsiä uusia lenkkialueita. Valitettavasti aika on kuitenkin rajattua ja haluan vältellä ruuhkabusseissa / -junissa kulkemista, joten päädyn aika usein lähipuiston kautta joko keskustaan tai läheiselle asuinalueelle.

Käyn ruokakaupassa n. kahden tai kolmen päivän välein, usein salireissun jälkeen, koska ruokakauppa on samassa rakennuksessa kuin kuntosali. Vaikka kauppareissu otetaan laskuihin mukaan, saavun takaisin kotiin yleensä iltaseiskan ja kasin välillä. Käyn suihkussa ja laitan ruokaa. Vaihtoehtoisesti lämmitän edellisen päivän jämät uunissa.

Katson usein televisiota samalla kun syön. Tällä hetkellä katson Ruutu plussan tarjontaa, juuri nyt käynnissä on Kumman kaa. Ruokailun jälkeen vietän loppuillan joko kirjoittaen tai pelaillen jotain. Nukkumaan käyn useimmiten keskiyön tienoilla.

Ei niin tavallinen päivä

Kirjoitan vastapainoksi ei niin tavallisesta arkipäivästä. Näitä osuu ehkä kerta viikkoon, joskus jopa kaksi. Ei niin tavallisena päivänä saatan suunnata kuntosalin sijaan shoppailemaan. Viime viikolla kävin vasta-avatussa Primarkissa, joka sijaitsee Galeria Mlociny -nimisessä ostoskeskuksessa kaukana keskustasta. Toimin lähinnä kuriirin, tai personal shopperin, asemassa, sillä postitin tuotteita ystävälleni Suomeen.

Joinain päivinä suuntaamme pitämään peli-iltaa. Tapaan usein ystäväni junassa ja suuntaamme siitä yhdessä pelikahvilaan.

Erittäin harvoin, mutta silloin tällöin käymme porukalla syömässä ravintolassa. Näitä osuu ehkä kerran kuukauteen, sillä ravintolaillallisen organisointi on yllättävän hankalaa isommalla porukalla. Nautin silti näistä illoista.

-Marika

Marika Varsovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *