Syksy 2020 alkaa virallisesti huomenna, ja minulla on sellainen olo, että haluan julkaista tilannepäivityksen liittyen muutama viikko takaperin julkaisemaani kirjoitukseen. Tulen vielä julkaisemaan kesälomakuulumisia, mutta haluan välillä kirjoittaa jotain ajankohtaista.

syksy 2020 hiukset

Syksy 2020 | Tyyli

Kirjoittelin jo aikaisemmin ajatuksiani liittyen syystyyliin, mutta nyt päädyin jo sanoista tekoihin. Mielestäni syksyllä on kiva uudistaa vaatekaappia ja kesän jälkeen jaksan taas panostaa meikkaamiseen, varsinkin kun meikit eivät valu pitkin naamaa kuumuuden takia.

Kuten kuvasta näkyy, kävin kampaajalla. Tällä kertaa kaipasin radikaalimpaa muutosta ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Oikeastaan suunnittelin tummempaa hiustyyliä jo alkukesästä, mutta aurinko tuppaa vaalentamaan hiuksia, joten käytännön syistä päädyin odottamaan sateisempia kelejä. Kävin viime perjantaina Blue City -ostoskeskuksessa sijaitsevassa Marco Aldany -kampaamossa, jonka ”kanta-asiakkaana” olen ollut nyt tämän vuoden. Kanta-asiakkuudella tarkoitan tässä yhteydessä sitä, että en ole käynyt muissa kampaamoissa. Iloiseksi yllätyksekseni sain ajan jo samalle päivälle. Kampaamokäynti (sis. väri, leikkaus ja hiusten tehohoito) maksoi 350 zlotya (n. 80 €). Pidennykset ostin etukäteen puolalaiselta nettisivulta (www.doczepiane.pl/) ja alennushinta kotiinkuljetuksen kanssa oli 150 zlotya (n. 35 €). Toimitus tapahtui toisena päivänä tilauksesta.

syksy 2020 tyyli

Syksyn suunnitelmia | Updated

Viimeksi kerroin, että minulla ei ole suunnitelmia syksylle. Tämä on osoittautunut mainioksi ratkaisuksi, sillä ystävilläni on osittain sama tilanne ja näin ollen ehdimme viettämään peli-iltoja useammin. Viime viikolla pelasimme kahdesti, kertaalleen tosin keskustan biljardipaikassa, sillä kantapaikkamme kaikki pöydät olivat varattu. Olen joskus aiemmin kirjoittanutkin lautapeli-illastamme, mutta tuosta on aikaa miltei puolitoista vuotta. Katsotaan, jos jossain kohtaa jaksaisin esitellä tarkemmin pelejä, joita tällä hetkellä suosimme.

Lisäksi sijoitin uuteen, tai uuteen ja uuteen, sillä peli on remasteroitu, PS4-peliin. Ostin itselleni Burnout Paradise Remastered -pelin ja oikeastaan odotan tälläkin hetkellä sitä, että pääsen sulkemaan koneen ja avaamaan konsolin.

Ajattelin jättää uudet harrastukset sikseen ja keskittyä käymään kuntosalilla sekä pelaamaan. Tietenkin töitä teen arkipäivisin normaalisti enkä usko pitäväni sen ihmeempiä lomia ennen joulua.

Toisaalta saatan muuttaa mieltäni taas ensi viikolla, mutta sekin sallittakoon minulle.

-Marika

Marika Varsovassa , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *