Pimenevät illat tarkoittavat lähestyvää syksyä. En ole vielä valmis luopumaan kesästä, kolmenkymmenen asteen lämmöstä tai rentouttavista hetkistä maauimalassa.

Pimenevät illat

Syksyn suunnitelmia?

En ole vielä edes kirjoittanut kesälomastani, mutta käännän katseeni hetkeksi tulevaan. Yleensä syksy tarkoittaa uuden alkua. Ehkä koulun, kenties harrastuksen? Mutta minulla ei ole mitään suunnitelmia. Haluaisin suunnitella reissua Suomeen, mutta muuttuvien rajoitusten ja peruuntuvien lentojen takia en halua lyödä lukkoon mitään päivämääriä. En myöskään halua antaa teille turhia odotuksia, joten uskon tulevani Suomeen seuraavaksi vasta jouluna.

Samoista syistä en myöskään halua / voi suunnitella mitään muita matkoja. En halua enää kertaakaan saada viestiä, jossa kerrotaan lentojeni peruuntuneen. Olen saanut niitä jo mukavan kokoelman, ja olen yhä yhtä pettynyt kuin ensimmäisellä kerralla.

Nykyinen tilanne rajoittaa myös uusien harrastusten kartuttamista. Vaikka Varsovassakin on palattu jo tavallisempaan arkeen, tilanne elää koko ajan. Listasinkin aiemmin tänä vuonna harrastuksiani, mutta ainoastaan lenkkeily ja kuntosalilla käynti kuuluvat normaaliin arkeeni. Haluaisin kokeilla jotain sosiaalisempaa, kenties joukkueurheilua, mutta en usko, että tämä on oikea vuosi sille.

Pimenevät illat = aikaa luovuudelle?

Toisaalta pimenevät illat tarkoittavat aikaa luovuudelle. Mutta mihin käyttää kaikki tämä luovuus? Ehkä tulen syksyn mittaa kirjoittamaan tänne enemmän, ehkä aloitan jonkun uuden projektin, tai ehkä käytän kaiken ylimääräisen energiani pelaamalla Sims 4 -tietokonepeliä. Rehellisesti sanottuna olen ikävöinyt videopeli-iltoja, vaikka teoriassa minulla olisi aikaa pelata vaikka joka päivä. En oikein tiedä, mihin kaikki aikani yllättäen katoaa. Tietysti ruuanlaitto kuluttaa yllättävän paljon aikaa ja energiaa, kun siihen jaksaa panostaa.

Syystyyli?

Uskon, että syksy tulee eniten näkymään pukeutumisessani. Olen valehtelematta kulkenut viimeiset kolme kuukautta pinkeissä läpsyköissä, joten voi olla aika vaihtaa oikeat kengät taas jalkaan. Olen kyllä kieltämättä nauttinut kesäpukeutumisen helppudesta, läpsyjen kaveriksi on niin helppoa vetää shortsit tai napata kaapista ensimmäinen vastaantuleva mekko. Tyyliini on tietysti vaikuttanut se fakta, että työskentelen kotoa. Tämä tulee jatkumaan syksylläkin, mutta syysmallistot ehkä inspiroivat taas panostamaan ulkonäköön. Loppujen lopuksi, mitäpä tässä jossittelemaan, katsotaan, mitä loppuvuosi tuo tullessaan.

-Marika

Marika Varsovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *