Mitä nyt? Tätä kysymystä olen toistanut usein mielessäni viime päivinä. Vielä hetki sitten jossittelin idealla, että vietän kaksi viikkoa kotona. Nyt olen ollut kotona jo yli viikon. Ja kävin tänään jo kaupassa, joten minulla ei oikeastaan ole syytä poistua kotoa viikkoon.

Mitä nyt?

Mitä olen tehnyt?

Olen viettänyt viime viikolla paljon aikaa lähipuistossa lenkkeillessäni, lisäksi olen siivonnut asuntoni, järjestänyt virtuaalisen tietovisan ystävilleni, puhunut paljon puheluita (sekä video että tavallisia) ja pelannut Simsiä. The Sims 4 -lisäosat ovat tällä hetkellä (käsittääkseni viimeistä päivää) alennuksessa, joten ostin itselleni muutaman.

Ostin itselleni Noituuksia, Kissat ja koirat sekä Kohti kuuluistuutta -lisäosat. Olen ehtinyt pelaamaan vasta kahta viimeksi mainittua, mutta suosittelen kumpaakin. Lemmikki vaatii huomattavasti enemmän huomiota kuin vastaavassa lisäosassa The Sims 2 -pelin aikaan, mutta vaihtoehtojakin on runsaammin. Lisäksi eläinlääkäri tuo oman mausteensa peliin.

marika vuorinen selfie

Mitä nyt?

Minulla oli paljon suunnitelmia alkuvuodeksi, kevääksi ja jotain jopa kesäksi. Nyt olen joutunut luopumaan noista kaikista suunnitelmista, joten jäljelle jää kysymyksiä. Olin suunnitellut aloittavani harrastuksen tänä keväänä, otin jopa yhteyttä kuvanveistoa tarjoavalle kurssille, mutta en ehtinyt saamaan vastausta. Lisäksi minulla oli matkasuunnitelmia. Oikeastaan tarkoitukseni oli palata aiemmin tänään Suomesta Puolaan, mutta tilanteen takia en ikinä päässyt edes Turkuun asti.

Mulla ei ole viime aikoina ollut hirveästi kirjoitettavaa blogiin, sillä elämäni on ollut hyvin tasaista arkea. Tasaista se on vieläkin, tosin eri tavalla. Mitään mielenkiintoista ei oikeastaan tapahdu. En koe, että mun blogin on paikka, jossa raportoisin sen enempää koronan edistymisestä, sitä varten meillä on uutiset. Seuraava mielenkiintoinen asia, josta ajattelin kirjoittaa, lienee passin hankkiminen ja siihen liittyvä prosessi. Mutta mitä muuta? Esittelenkö erilaisia suklaalevyä? Kaupasta löytyviä pastoja? Kirjoittaisinko reseptejä? Kaikkeen edellämainittuun voin vastata ei. Joka tapauksessa varmaa on, että aion aloittaa jonkin uuden, luovan projektin. En ole vielä varma, mitä tai milloin, mutta toivottavasti pian. Tämä ei tarkoita sitä, että luopuisin blogista, aion tulevaisuudessakin kertoa kuulumisiani tänne, tai siis silloin kun siihen on jotain aihetta. Joka tapauksessa nyt on aika keksiä jotain uutta, kehittävää tekemistä blogin ja lenkkeilyn rinnalle.

-Marika

Marika Varsovassa ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *