Ajattelin pitkästä aikaa kertoa puhtaasti mun kuulumisia. Viime kirjoituksestani on parisen viikkoa aikaa, ja kyseisessä postauksessa avasinkin hieman mun ajankohtaisia ajatuksia.

kuulumisia Marika Vuorinen

Jääkiekon MM 2019

Kerroin jo aiemmin, että olen pyrkinyt katsomaan jokaisen Suomen ottelun täällä. Muutama ottelu on jäänyt välistä osittain tai kokonaan, mutta myös minä pääsin viikonloppuna kiekkohuumasta. Ilokseni sain tartutettua innostuksen myös muutamaan työkaveriini, joten minun ei ole tarvinnut katsoa otteluita yksin.

Toisin kuin Suomessa, Puolassa on ollut mahdollista seurata pelejä suorana YouTuben kautta. Lopputulos lienee kaikille tässä kohtaa jo selvä, mutta voin kertoa, että eilen jännitettiin pelin viimeisille sekunneille asti.

Kohtasin myös henkilökohtaisen ongelman, sillä katsoimme peliä työkaverini luona, ja hänen asuntonsa sijaitsee kaukana torista katsottuna. Lisäksi en ollut varma, olisiko torilla muita suomalaisia, vai olisinko minä ollut yksin edustamassa kotimaatamme. Tyydyimme helppoon ratkaisuun, avasimme juhlan kunniaksi kuohuvapullon ja käänsin Toriliven auki. Vaikka itselle torijuhlat tuntuvat tavanomaiselta ja normaalilta tavalta juhlistaa voittoa, tässä perinteessä oli hieman selittelemistä työkavereilleni. (Voisin myös melkein vannoa, että he luulivat minun vitsailleen ennen peliä, kun kerroin etsiväni tietoa suomalaisten torisuunnitelmista Puolassa…)

Muita kuulumisia

Tästä tekstistä muotoutui jälleen yllättävän jääkiekkopainotteinen, mutta kerrotaan myös niitä tavallisempia kuulumisia.

Töissä menee hyvin, nautin yhä työstäni ja tunnen olevani osa tiimiä. Koitan edelleen pitää työjutut minimissä, mutta näin siis yleisesti.

Minulla kävi viime viikolla jälleen vieraita täällä, joten pääsin jälleen esittelemään kaupunkia ja sen parhaita puolia. Olen pyrkinyt esittelemään Varsovan tehokkaasti muutaman päivän minilomalaisille. Keskustan lisäksi vanhakaupunki ja sieltä aukeneva maisema joelle ovat sellaisia paikkoja, joihin haluan ensisijaisesti ohjata vieraani.

Olen myös suuntaamassa viikonloppuna Turkuun! Tuntuu käsittämättömältä, että olen viimeksi ollut kotikaupungissani tammikuussa. Mielessäni olen vasta viime viikonloppuna kävellyt Aurajoen rannalla ja nauttinut kesän ensimmäisen jäätelön Kupittaanpuistossa.

Viikonlopun aikataulu tulee olemaan todella tiukka, sillä olen Suomessa vain hieman päälle vuorokauden verran. Lisäksi minun täytyy vielä suunnitella, milloin kerkeän nukkumaan. Lentoni lähtee Gdanskista lauantaina, ja suuntaan Varsovasta Gdanskiin jo perjantai-illalla. Olen kuitenkin päättänyt olla stressaamatta asiasta sen enempää, sillä tällaiset asiat tuppaavat ratkeamaan itsestään.

Tässä oli nyt pikakatsaus mun elämään.
TLDR: Suomi voitti, itse elän normaalia arkea.

-Marika

Marika Varsovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *