Elokuun to do -list tulee julkiseksi vähän myöhässä, mutta toisaalta listalle on lisätty asioita kesken kuukauden.

Elokuun to do -list

Kertaus heinäkuuhun

Heinäkuun listalta löytyi valtavasti matkustamista ja vieraiden viihdyttämistä, joten kuukausi sujui ohi hujauksessa. Olen kirjoittanut kesälomareissulta oman postauksen joka kaupungista, ja niitä pääsee lukemaan kun selailee arkistoja hieman taakse päin. Listalta löytyi myös vierailu Suomeen, ja tästäkin kirjoitin jo aiemmin. Kuvan vohveli on muuten nautittu Amsterdamissa.

Nauti auringosta kohta onnistui puoliksi, sillä reissuilla pääsin nauttimaan enemmän kuin tarpeeksi auringon lämmöstä. Muutoin työpäivien jälkeen olen ollut aika paljon vain kotona. Tällä hetkellä tuntuu, että en edes muista, mitä olen loppukuusta puuhaillut. Mutta todennäköisesti olen päätoimittanut lehteä, jonka parissa on kulunut ilta jos toinenkin.

Elokuun to do -list

-Osta uusi puhelin
-Selvitä rokotukset
-Aloita uusi työ
-Käy kampaajalla
-Pohdi tulevaisuutta

Siinä missä heinäkuun lista oli kivan leppoinen, elokuussa on aika palata arkeen. Listan ensimmäinen kohta ei varsinaisesti ollut elokuulle suunniteltu (pikemminkin syyskuulle, kiitos veronpalautusten), mutta sattuneista syistä jouduin aikaistamaan ostoa. Mun puhelin siis katosi lauantain ja sunnuntain välisenä yöllä kotimatkan aikana (joku jonkun muun taskuun tai omaa huolimattomuutta, totuus ei koskaan selvinne) ja olen nyt ollut muutaman päivän ilman omaa puhelinnumeroani. Onnekseni olin kaukaa viisas, ja muuttaessani pakkasin laukkuun kaksi puhelinta. Lisäksi mulla on ollut helmikuun to do -listalla liittymän osto, mutta tuokin lykkääntyi viime sunnuntaihin asti, sillä totesin suomalaisen liittymäni varsin toimivaksi ratkaisuksi. Joka tapauksessa vanha iphone + puolalainen nettiliittymä toimii hyvin väliaikaisratkaisuna, mutta uuden puhelimen osto oli pakko toteuttaa nyt.

Vertailin hieman puhelimia ja hintoja, ja lopulta päädyin tilaamaan puhelimen Swappielta. Uusi puhelimeni on mallia iPhone 8 ja mielestäni tämän puhelimen kohdalla hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Useimmat suomalaiset yritykset (kuten elektroniikkajätit tai operaattorit) eivät toimita Puolaan, joten tämäkin karsi vaihtoehtoja. Lisäksi iPhonet ovat hieman kalliimpia Puolassa. Tähän mennessä olen tyytyväinen palveluun, mutta kerron lisää, kun saan puhelimen kouraani.

Mitä tulee rokotuksiin, minulla ei ole hepatiitti A -rokotetta, mutta haluaisin mahdollisesti lähteä talvella kaukolomalle, joten rokotteen ottaminen olisi ajankohtaista viimeistään nyt. Ajattelin kysyä apua puolalaisilta työkavereiltani. Ja tästä päästäänkin kivasti seuraavaan aiheeseen, eli olen työskennellyt elokuun alusta asti projektipäällikkönä pelitestaajan sijaan. Jälleen kerran jätän työni muutoin blogin ulkopuolelle, mutta tämä toteamuksena.

Myös kampaamokäynti liittyy uuteen työhön, sillä minusta otettiin maanantaina henkilökuva. Olen viimeksi käynyt kampaajalla muistaakseni huhti- tai toukokuussa, joten juurikasvu alkoi käydä sietämättömäksi. Myös aurinko piti huolen siitä, että vaalea sävy oli muuttunut ”kauniin” kellertäväksi.

Listan viimeinen asia on vaikein, ja siihen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Olen lykännyt kaikkea päätöksentekoa, mutta ehkä viimein on aika miettiä, mitä haluan tulevaisuudelta. En usko, että tulen avaamaan aihetta etukäteen sen enempää blogissani, mutta voin kertoa muutoksista takautuvasti. Lyhyesti: en ole tekemässä mitään radikaaleja elämänmuutoksia tässä välissä, vaan kaikki menee edelleen hyvin Varsovassa.

-Marika

Marika Varsovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *