CornErs Cafe sijaitsee lähellä Copernicus Science Centeriä ja on oikea kohde silloin, kun makeanhimo on korkeimmillaan tai tarvitset sokerin yliannostuksen.

Corners cafe game

CornErs cafe yleisesti

CornErs cafe on erikoistunut erilaisiin jälkiruokiin ja usein annokset koostuvat erilaisista muroista, jäätelöistä ja hattarasta. Halutessaan annoksiin on mahdollista lisätä vaikka popcorneja. Annokset ovat todella överinäyttäviä ja someystävällisiä. Lisäksi kahvilasta löytyy erilaisia pelikonsoleita, joita saa vuokrata tuntihintaan. Muistaakseni esimerkiksi PlayStationin tuntihinta oli 20 zlotya (n. 5 €). Paikka on sisustettu nuorekkaaksi ja viihtyisäksi, värit saavat näkyä kaikkialla.

CornErs Cafe

Murovalikoima

Kuten jo aiemmin mainitsin, monet annoksista sisältävät muroja. Mutta eivät mitä tahansa muroja, vaan amerikkalaisia sokerimuroja. Monet brändeistä olivat itselleni tuttuja lähinnä televisiosarjoista, mutta niitä ei juurikaan näe Suomen tai Puolan ruokakaupoissa. Murovalikoimasta löytyy mm. seuraavat laatikot: CAP’N CRUNCH BERRY, OREO ja CHOCO LUCKY CHARMS. Arvioisin, että erilaisia muroja oli vähintään kaksikymmentä, joten en ala niitä kaikkia erikseen luettelemaan. Päädyin itse ottamaan monivärisiä Lucky Charms -muroja, mutta valitsin ”tavallisen” version. Monet murot on tuotu suoraan Yhdysvalloista, ja niitä on mahdollista tilata kotiin kahvilan kautta. En ole ihan varma, saako niitä ostettua paikan päältä, mutta ainakin nettikaupasta tilaaminen onnistuu. Yhden murolaatikon hinta on koosta riippuen n. 40-60 zlotya, eli n. 10-15 euroa. Lisäksi verkkokaupasta voi tilata myös muita amerikan herkkuja.

puola jälkiruoka

Valikoima

Tilasin itselleni hattaraburriton, joka koostui viidestä ainesosasta: hattarasta, kahdesta erilaisesta jäätelöstä, strösseleistä ja muroista. (Hauska fakta: meinasin unohtaa koko strösselit, vaikka ne ovat kuvassakin esillä melko näkyvästi.) Annoksen hinta oli muistaakseni n. 24 zlotya (n. 6 €). Kuvaa katsoessani muistan vieläkin sen sokerin määrän, joka annoksessa oli. Voisin kuitenkin loppuvuonna vierailla kahvilassa toistamiseen. Burritoannos on melko iso yhdelle henkilölle, mutta jaettuna kahdelle se voisi toimia hyvin.

Hattaraburriton lisäksi kahvilasta voi tilata mm. erilaisia pirtelöitä, makumaitoja ja murokulhoja. Paikan päällä on myynnissä myös pieniä herkkuja, kuten suklaapatukoita, Amerikasta.

CornErs cafe on kokonaisuutena viihtyisä ja hyvin suunniteltu. Isommalle porukalle se ei kuitenkaan sovellu hirveän hyvin, sillä sisätilat ovat pienet.

Lisää annoksia voit ihastella kahvilan Instagram-tilillä.

-Marika

Marika Ruoka ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *