Niinhän siinä kävi, että tämän viikon viikonloppusuunnitelmat menivät täydellisen uusiksi, sillä lupauduin ylitöihin.

Viikonloppusuunnitelmat

Tyttöjen juttuja

Alun perin mun suunnitelmissa oli tehdä tyttömäisiä juttuja, kuten mennä kampaajalle ja ostoksille. Varsovassa on ostoskeskuksia enemmän kuin jaksan laskea, ja olen käynyt niissä vasta kolmessa. Yksi sijaitsee keskustassa ja kaksi lähellä työpaikkaani. Ajattelin jossain kohtaa kirjoittaa teille hieman arvosteluja näistä paikoista, jotta osaatte valita parhaan kun tulette kylään.

Tänä viikonloppuna minun oli tarkoitus käydä testaamassa Galeria Mokotów, joka sijaitsee lähellä lentokenttää ja n. puolen tunnin päässä keskustasta. Oikeastaan syy ei ole niinkään ostoskeskus, vaan yksittäinen liike. Haluaisin kovasti käydä Hollisterin myymälässä, ja käsittääkseni kaupungin ainoa Hollister sijaitsee tässä ostoskeskuksessa.

Lisäksi juurikasvua alkaa pukkaamaan enemmän kuin kehtaan myöntää, joten kampaajalla käyminen on enemmän kuin ajankohtaista. Vaikka tuntuu, että juuri äsken kävin leikkauttamassa latvoja ja otsatukan, totuus on se, että viime kampaamokäyntini aikaan oli vielä nahkatakkikeli. Otsista olen aika ajoin tasoitellut itse, mutta on aivan eri asia päästä ammattilaisen käsittelyyn kuin taiteilla itse Fiskarssien avustuksella.

Kampaajalla käyminen(kin) on täällä edullisempaa kuin Suomessa. Kampaajakäynnin suhteen koen samanlaisia ongelmia kuin muissakin to do -listan asioissani, sillä valinnan vaikeus on suuri. Viikonloppusuunnitelmat eivät siis olleet ihmeellisiä, mutta suunnitelmia kuitenkin.

Haittaako mua, että viikonloppusuunnitelmat menivät uusiksi?

Lyhyesti: ei. Mua ei haittaa työskennellä viikonloppuna. Myönnettäköön, että haaveilin laiskoista aamuista, jolloin herätyskelloa ei tarvita. Mutta toisaalta viihdyn töissä ja tykkään mun työkavereista, joten näen tämän lähinnä mahdollisuutena.

Lisäksi ehdin myös tekemään asioita viikonloppuna, ja luulen, että jatkan sopivan kampaamon metsästystä huomenna. Tai saatan mennä töiden jälkeen nauttimaan yhden oluen paikalliseen kuppilaan. En vielä tiedä, mutta nautin siitä tunteesta. Mitä tahansa voi tapahtua, ja se on vapauttavaa.

Tarkoitukseni oli myös vierailla museossa sunnuntaina, sillä sunnuntaikäynnillä välttyy pääsymaksulta, ainakin joissain paikoissa. Museot kuitenkin pysyvät paikallaan vielä pitkään, enkä halua luoda itselleni mitään paineita nähtävyyksien suhteen. Minulla on vielä runsaasti aikaa nähdä kaikki, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Marika

Marika Varsovassa

2 Replies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *