Mulle kuuluu sitä samaa vanhaa, teen töitä, tulen töistä kotiin, syön päivän toisen aterian ja sen jälkeen joko katselen telkkaria, hoidan asioita tai saatan koukata kaupungilla.

Sitä samaa

Jotain uuttakin

Mun tän kuun tehtävälistalle kuului kevätkenkien osto, ja ainakin jossain määrin voin sanoa onnistuneeni tavoitteessa. Ainakin uudet korkokenkäni ovat keväisemmät kuin nahkapäällysteiset nilkkurit.

Ihastuin kyseisiin kenkiin jo ensimmäisinä päivinäni täällä, mutta välttelin silloin ostosten tekemistä, jotta muuttokuorma ei pääse kasvamaan kohtuuttomasti. Lisäksi korkokengät eivät ole käytännöllisin vaihtoehto tammikuun pakkaspäiviin.

Kävin tänään töiden jälkeen ostoskeskuksessa, mutta tarkoitukseni oli ostaa muutama t-paita, tai vaihtoehtoisesti kevätkengät arkikäyttöön. Kuitenkin astellessani sisään keskustassa sijaitsevaan New Look -liikkeeseen, huomasin himoitsemani kengät suuren alennuskyltin alla. En voinut vastustaa kiusausta kokeilla kenkiä, ja päädyinkin ihailemaan jalkojani peilin edessä usean minuutin verran.

En ostanut kenkiä suoralta kädeltä, vaan konsuiltoin netin välityksellä muutamaa ystävääni mielipiteen varmistamiseksi. Sain useaan otteeseen vihreää valoa ostokselleni, joten marssin takaisin liikkeeseen ja poistuin iloisena kenkien kanssa. Tässä kohtaa mainittakoon, että hintaa kengille jäi hieman päälle 12 €, joten pidän sijoitusta kannattavana. Nyt vain odotellaan kunnon kevätsäätä!

Kuva muuten vääristää hieman, sillä väri taittaa todellisuudessa viininpunaiseen. Kultaiset yksityiskohdat antavat kivan loppusilauksen kengille.

Sitä samaa kuin Suomessakin

Mun arki on aika samanlaista maasta riippumatta. Tylsistytän mun tuttuja tarinoilla uusista kengistä (tiesitkös, että jos luet yhä tätä tekstiä, olet lukenut yli 150 sanaa mun uusista jalkineista?), katson Frendejä miljoonatta kertaa ja koitan mennä ajoissa nukkumaan siinä kuitenkaan onnistumatta.

Pitää kuitenkin antaa erityismaininta siitä, että Netflix näyttää tällä hetkellä Frendien täyspitkiä jaksoa aiempien pätkittyjen versioiden sijaan. Lisäksi Modernin perheen yhdeksäs kausi on vihdoin ilmestynyt nähtäväksi. Mulla on rästissä vielä muutama uusi kausi parista ohjelmasta, mutta ajan kanssa sitten.

Yksi ikävöimistäni asioista on viikottainen tietovisailu, jossa tietovisakysymysten lisäksi pääsi pohtimaan erilaisia mysteeripähkinöitä. Onneksi kerran viikossa Facebookissa julkaistaan yksi kisakysymys, ja pääsen hieman pohtimaan asiaa etänä! Tämän viikon emojipähkinä on itselle vielä arvoitus, mutta toivottavasti tuo tulee jo huomisen aikana mieleen.

Siinäpä lyhyesti mun kuulumisia. Ehkä seuraavalla kerralla mulla on jotain asiaakin, mutta se jääköön toistaiseksi arvoitukseksi.

-Marika

Marika Varsovassa ,

2 Replies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *