Alkuvuoden suunnitelmia on tullut hieman mietittyä, osa toki lyöty jo lukkoonkin ja osa on jo toteutettu.

alkuvuoden suunnitelmia

Alkuvuoden jo toteutetut suunnitelmat

Olenkin varmaan hieman avannut joitain suunnitelmiani myös täällä, ja osan olenkin jo toteuttanut. Salikortin ostaminen oli yksi suunnitelmistani, oikeastaan jo vuosi sitten, mutta eipä tuo ole aina niin justiinsa. Salilla käyminen on tuonut mukavaa tasapainoa arkeeni ja olenkin nyt pyrkinyt käymään 2-4 kertaa viikossa kuntoilemassa. Lisäksi jo toteutettuihin suunnitelmiin voidaan laskea Playstation 4 -pelikonsolin ja television ostaminen. Ostin konsolin käytettynä, sillä löysin hyvän tarjouksen. Maksoin Playstation 4 Pro (1tb) konsolista kahden ohjaimen ja kolmen pelin kera 1300 zlotya (n. 300 euroa). Konsoli on täysin priimakunnossa ja siinä on vielä takuuaikaakin jäljellä.

Kävin myös pitkästä aikaa kampaajalla, on mukavaa aloittaa uusi vuosi kun olo on freesi. Mitään sen isompaa muutosta en tällä kertaa tehnyt, mutta ehkä eilisaamulla napattu, filtteröity kuva antaa tarpeeksi osviittaa. Kävin tällä kertaa uudella kampaamolla, ja voin antaa suositukseni Blue City -ostoskeskuksessa sijaitsevalle Marco Aldanylle.

Alkuvuoden suunnitelmia

Olemme menossa viikonloppuna luistelemaan. En ole ollut jäällä ainakaan pariin vuoteen, joten kiva päästä verestämään taitoja. Varsovan kansallisstadion (Zimowy Narodowy) muuntautuu talvisin sisäjäähalliksi, jossa luistelun lisäksi on mahdollista harrastaa esimerkiksi curlingia. Tarkoituksemme olisi kokeilla myös tätä lajia myöhemmin, kunhan vain saamme sopivan porukan kokoon. Joka tapauksessa aloitamme luistelulla. Liput on kätevä hankki suoraan nettisivuilta, vaikkakin palvelu on puolaksi. Hintaa yhdellä luistelukerralla on 17 zlotya (aikuisten hinta, n. 4 euroa) per henkilö.

Tänään olemme menossa työporukalla syömään. Olen varmasti ennenkin maininnut, mutta ravintolassa syöminen on erittäin edullista Puolassa. Lisäksi nykyinen tiimini koostuu puolalaisista henkilöistä, joten esimerkiksi pöytävarausten hoitaminen ja asiointi yleisesti on huomattavasti helpompaa. Lisäksi nykyinen työporukkani on oikein mukava, ja aika ajoin onkin kiva vaihtaa kuulumisia myös työajan ulkopuolella.

Lähiaikoina on vielä luvassa firman uuden vuoden juhlat, muutama peli-ilta sekä ainakin yhden ystävän syntymäpäivät. Muutoin en ole jaksanut suunnitella sen ihmeempiä, vaan haluan elää tavallista, kiireetöntä arkea.

Mainittakoon loppuun, että olen näillä näkymin tulossa seuraavan kerran Suomeen maaliskuussa. En tiedä, lasketaanko sitä alkuvuoteen, mutta ehkä kaikki ennen heinäkuuta tapahtuvat aktiviteetit voidaan laskea tähän kategoriaan.

-Marika

Marika Varsovassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *